#Catalanswanttovote

Aquest cap de setmana un dels símbols catalans per excel·lència, els castells, s’han deixat veure, o millor dit, s’han aixecat, per reivindicar el dret a votar “catalans want to vote”. Aquest era el lema que han exhibit.

Ho han fet a diverses importants ciutats europees. En un total de 8, entre les que hi havia Londres, Berlín, Brusel·les, Lisboa…

Malauradament jo aquest cap de setmana no era a Londres i em vaig perdre la trobada. La veritat és que m’hagués agradat ser-hi. He vist algunes fotos que amics que hi van anar han pujat a les xarxes socials…i crec que hagués gaudit de valent 🙁

Photograph: Leon Neal/AFP/Getty Images

Photograph: Leon Neal/AFP/Getty Images

El ressò mediàtic ha estat important. El diari Ara en dedica aquest article en la seva edició d’avui. O el periodista Saül Gordillo en fa una piulada en la que hi enllaça 10 imatges significatives.

Podríem trobar algunes similituds entre els castells i la reivindicació esmentada anteriorment. Però segurament, la de més pes, seria la “pinya”. La unió, coordinació i força comuna que aquest grup de persones fan quan aixequen un castell.

Deja un comentario